Ta stran ni na voljo v tej širini.

 

 

 

 

Vile Brdo in kuhinje Poggenpohl za kvalitetnejši življenjski stil

 

V sodelovanju s proizvajalcem vrhunskih nemških kuhinj Poggenpohl smo se odločili, da vsem kupcem stanovanj Vile Brdo ponudimo dodatno ugodnost pri opremi stanovanja, tj. nakup kuhinje Poggenpohl po predhodno dogovorjenih projektnih cenah.

 

Poggenphl je najstarejša najbolj poznana znamka kuhinj v svetu. Že 125 let sledi idejam svojega velikega ustanovitelja, ki ga je gnala neizmerna želja, da prilagodi kuhinjo modernemu načinu življenja. Veliko strokovno znanje, najboljši materiali  in pozornost za detajle so kvalitete, ki kuhinjo Poggenpohl postavljajo v družbo peščice najboljših in zagotavljajo kuhinjam Poggenpohl unikaten videz, veliko uporabnost in dolgo življenjsko dobo. Z osebnim pristopom in velikim strokovnim znanjem si Poggenpohl prizadeva, da bi vsaka njihova  kuhinja izražala življenjski stil posameznika in mu nudila vsestransko zadovoljstvo.

Več informacij o kuhinjah Poggenpohl lahko dobite v salonu notranje opreme Adut interier. na Dunajski cesti 13 v Ljubljani (naproti Gospodarskega razstavišča), ker si lahko ogledate razstavljene modele in se posvetujete z arhitektom. Ob nakupu kuhinje vam  je  voljo celotna usluga od izrisa kuhinje do končne montaže, vključno s ponudbo vgradnih gospodinjskih aparatov.  

Da se boste lažje prepričali o izbrani kakovosti, si lahko spodaj ogledate kratek film o kuhinjah Poggenpoh.

 

 

Nekaj  idej,  kako  načrtovati  vašo  bodočo  kuhinjo,  pa  si  lahko  ogledate  na  strani,  kjer  so  predstavljeni tlorisi stanovanj v Vilah Brdo. 

ADUT interier, Dunajska 13, 1000 Ljubljana
Tel: +386 1 422 30 80
E-mail: info@adutinterier.si
W: www.adutinterier.si

Prosimo, če se za sestanek z arhitektom predhodno najavite po telefonu.

 

 

Stopite v stik z nami

© 2017. Vse pravice pridržane. sly | Zasebnost in piškotki | Lytee | Impresum | Dspot